Laadukasta ja ammattitaitoista turkisompelua Juvalta koko Suomen alueelle

Yhteystiedot löydät täältä

Turkkuri Anu Muttilainen tekee nahka- ja turkisompelua, turkkien muodistusta sekä korjaus- ja muutostöitä yli 25 vuoden työkokemuksella ja mittatilaustyönä asiakkaan toiveita kuunnellen. Tuotevalikoimaan kuuluu myös pientuotteet, kuten rukkaset, tossut ja lakit. Myös riistaturkiksien valmistus onnistuu. 

Turkkuri Anu Muttilaisen toimipiste sijaitsee Juvalla, mutta palvelualue kattaa koko Suomen. Tilaukset toteutetaan tarkkaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja aitona käsityönä alusta loppuun saakka. 

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista turkis- tai nahkaompelutyötä tarvitset!

Kuvagalleria 

Tutustu Turkkuri Anu Muttilaisen kauniisiin, kestäviin ja yksilöllisiin turkis- ja nahkaompelutuotteisiin. Tuotteet valmistetaan aina asiakkaiden toiveita ja tarpeita tarkasti kuunnellen. Laadukkaat, käsin tehdyt tuotteet kestävät aikaa.

Palvelut 

Kun etsit osaavaa ja kokenutta turkis- ja nahkaompelijaa niin isoille kuin pienemmillekin töille, ota yhteyttä turkkuri Anu Muttilaiseen.

Palveluihin kuuluu:

  • turkisten ompelu ja muodistus

  • riistaturkikset

  • korjaus- ja muutostyöt

  • mittatilaustuotteet

  • pientuotteet, kuten rukkaset, tossut ja lakit

  • vaatetusalan nahkatyöt.

Vanhan turkin laadukkaalla muodistamisella saat itsellesi uudenveroisen ja muodinmukaisen turkin. Osaava turkkuri on taitava käsityöammattilainen, jonka käsissä ajan kuluttama turkis saa uuden ja upean muodon. Onnistuneet korjaus- ja muutostyöt niin turkis- kuin nahkatöissäkin edellyttävät myös oikeiden tekniikoiden ja menetelmien käyttöä sekä silmää muodille. Näitä Anu Muttilaiselta löytyy. 

Ota yhteyttä!

Juvalta koko Suomen alueelle 

Turkkuri Anu Muttilainen palvelee niin yksityisiä kuin yrityksiä Juvalta käsin koko Suomen alueella. Ota siis yhteyttä, kun tarvitset kokenutta ammattilaista turkis- ja nahkaompelutöihin. Voit luottaa asiakaslähtöiseen palveluun ja aitona käsityönä alusta loppuun asti tehdyn tuotteen korkeaan laatuun.  

Lue lisää